Sataa, sataa, sataa, sataa..... Syksy todellakin on saapunut. Kauniiden syysaamujen sijaan tässä on saatu "nauttia" vähemmän kauniista, harmaista ja kosteista aamuista. Ja päivistä. Ja illoista. Ja öistä. Vain järvelle muuttanut jokavuotinen joutsenperhe kaunistaa aamuja. Omaa nenää tukkii lievä syysflunssa ja koiruilla on ollut vatsavaivoja. Ihanaa kun on niin vetiset kelit että kaikki pöpöt oikein riehaantuvat leviämään niin ihmisten kuin elikoittenkin keskuudessa.

Terveysuutisia....Koiruuden epämääräinen tumma alue vatsassa oli kadonnut, jee :) Ilmeisesti sillä vain oli niin ärtynyt mahanpohjukka että se näkyi voimakkaana muutoksena kuvassa. Isän tilanne ei näytä lupaavalta. Tutkimukset jatkuvat tiiviisti. Todella pelottava ajatus että kyseessä saattaa olla syöpä. Jotenkin sitä on tuudittautunut siihen ettei se iske omaan lähipiiriin. Etenkin kun suvussa ei syöpää ole ollut. Jotenkin kamottavaa oli myös se että samoin tein kun tämä mahdollisuus tuli isän kohdalla esille niin minulle soitettiin jostain vakuutusyhtiöstä ja tarjottiin vakuutusta syövän varalle. Teki mieli melko suoriltaan lyödä luuri korvaan, sen verran alkoi  ahdistaa.

Kaikki nämä sairaushässäkät, työkuviot, kurssikuviot ym ovat yhdessä taas aiheuttaneet valvomista joten olo alkaa olemaan melkoisen uupunut. Ja edelleen kun se kunnon tuki ja turva on vähintäänkin puuttellista niin alkaa oma jaksaminen olla loppusuoralla. Mietin hetkittäin paikkakunnan vaihdosta ja työkuvioiden hylkäämistä mutta taitaa jäädä ajatuksen tasolle.