Olipas taas hulinata koko viikonlopun ajan. Perjantaina jo aloitettiin kun olin epävirallisissa agi kisoissa yhden huligaanipiskin kanssa. Oli lystiä pitkästä aikaa kisailla ja koiruuskin täytti asettamani vaatimattomat tavoitteet. Parin viikon päästä olisi tarkoitus mennä uudelleen ja mahdollisesti kahden koiran kera.

Lauantaina suuren punaisen keula osoitti heti aamusta kohti messukeskusta. Siellä oli kolmet messut, Pet expo, pienoismallimessut ja lapsimessut. Eläimiä oli jos jonkin näköisiä ja meikäläiseen iski pahemmanlaatuinen käärmekuume... Luultavasti pieni viljakärmes asettuu taloksi jossain vaiheessa. Omilla pikkuörkeillä meni näyttely varsin mallikkaasti. Jouduin katoamaan messarista kesken kaiken kun piti huristaa koiran kanssa metsään etsiskelemään maalimiehiä. Ei siitä sen enempää kuin että meni ihan penkin alle. Tuli taas kerran todistettua että koira ei ole kone vaan eläin. Testaajakin oli harvinaisen huonolla tuulella joten fiilikset jo pöpelikköön lähtiessä oli hieman jännittyneet. Noh, yksi kokemus jälleen lisää plakkarissa. Koko päivän kestänyt sinnikäs päänsärky takasi sen että illalla oli totaalisen tyhjä ja raskas pää vaikka varsinainen särky jo hellittikin armottoman pilleripommituksen jälkeen.

Sunnuntaikin meni messarissa koko päivä. Oli oikein mukava ja menestyksekäs päivä. Näki paljon tuttuja myös eri yhdistyksistä ja tunnelma oli varsin leppoisa. Joitain ihmisiä oli mukava nähdä, toisista ei niin väliksi vaikkei olisi nähnyt lainkaan  : D Aina on porukassa joku ylitse muiden, harmi vain että ympärillä olleet muut ihmiset rajoittivat niin totaalisesti sanomisia ja tekemisiä. Elämä on joskus kovasti epäreilua :( Kaksi päivää melkoista kidutusta, silti en vaihtaisi noita päiviä pois.