Hurruuttelin eilen ystäväni tyttären syntymäpäiville. Edellisestä visiitistä olikin jo vierähtänyt luvattoman kauan aikaa. Olikin mukavaa nähdä koko pesue. Ei kyllä tarvitse taas pitkään aikaan haaveilla omista lapsista kun katseli sitä meininkiä muutaman tunnin. Paikalla pyörähti myös ihan pieni vauveli äitinsä kanssa ja totesin mielessäni että mieluummin menen palluuttamaan ystäväni koiranpentuja kuin että olisin ihastellut ja lässyttänyt ihmisvauvalle.
Kysyin tuolta toiselta puoliskolta jokunen viikko sitten josko pistettäisi ihmistoukka alulle nyt jotta se tupsahtaisi sopivasti treenikausien väliin muttei hääkään innostunut joten eiköhän tuo ole aika sinetöityä ettei tähän huusholliin tule kaksijalkaisia pieniä.Vaikkakin eräs toinen ystäväni sanoikin että pakko olisi tehdä pikku rinsessa xD Isäehdokaskin hänellä oli valmiina ehdottaa muttei siitä sen enempää.
Onneksi sukulaisetkin ovat tajunneet että meiltä on ihan turha kysellä jälkikasvun perään.Menisi taatusti hermo jos aina joku olisi tinkaamassa että miksi miksi miksi. Ihan yhtälailla voisi kysellä vain yhden mukelon tehneiltä joilla on toinen tulossa että "Miksi ihmeessä niitä pitää olla niin monta". Mutta kysyykö kukaan keltään sellaista? Ihan taatusti ei.