Lisää syitä olla pitämättä joulusta.... Olin eilen kaupoilla ja se oli taas täyttä tuskaa. Ihmisiä ihan liikaa, tuuppimista, kireitä ilmeitä ja jonotusta. Kaiken kauniin lisäksi olen ehkä tulehduttanut akillesjänteeni. Kantapää on ollut kipeänä jo pitemmän aikaa ja sitä varoessa vamma senkun laajenee. Lenkitä siinä sitten nelijalkaisia. Noh, sain sentään toivon mukaan hyvät juNppakengät. Niitä pääsee testaamaan ensi vuoden puolella.

Lähestyvä syntymäpäivä taitaa tehdä kepposia ja mielessä pyörii vaikka mitä. Yleensä en ikääni ajattele, ikähän on vain numeroita. Yöllä heräsin ajatukseen että eikö tässä pitäisi jo olla asuntolaina, kultainennoutaja, farmari volvo ja kaksi lasta, tyttö ja poika? Ei, juu, ei, juu... Sukulaisjoulu vielä korostaa kaikkea tätä kun taidetaan olla ainoat outolinnut joilla ei ole mitään näistä. Noh, koirat sentään on mutta kun niitäkin on enemmän kuin se yksi eikä mikään niistä ole kultainennoutaja. Hahaa, taas yksi syy olla pitämättä joulusta.

Viimeinen päivä töissä ennen joululomaa. Viimeinen päivä kun täytyy muka ihastuksissaan naama hangonkeksinä toivotella mitä mahtavinta joulua asiakkaille. Viimeinen päivä töissä tänä vuonna.