Ihanasti työpäivät hupenee, kesäloma häämöttää. Tuleekin ihan tarpeeseen pieni tauko näistä narisevista asiakkaista ja nukkuneen rukous -työtoverista. Toivottavasti hänkin saa kunnolla ladattua akkujaan lomalla ettei vallan päätä töiden tekoa lopettaa. Siinä sitä vasta pississä oltaiski...

Pieni Punainen olisi taas mekaanikon hellää kättä vailla. Tällä kertaa pitäisi hieman rukata pakoputkea. Onhan se ihan äijää liikkua sillä kun koko tienoo taatusti kuulee missä se etenee. Saattaa olla että Pieni Punainen viettää tovin kesälomaa sillä luottomekaanikko ei kykene toviin tekemään mitään vähänkään raskaampaa puuhaa jos mielii pysyä elävien kirjoissa. Pitäisiköhän taas soitella samalle korjaamolle joka jo ehdotti koko masiinan hautaamista, käsittämätöntä miten joku voi sanoa niin minun Pienestä Punaisestani.

On ollut hieman orpo viikko kun armas ystäväiseni muutti jumalanselän taakse ja on netitön vielä tovin. Kamalat vierotusoireet kun ei voi juoruilla mesessä pitkin päivää. Onneksi puhelimet on keksitty. Mutta tylsää silti ettei voikkaan poiketa käymään extemporee. Pyh. Muuttamiset pitäisi kieltää.